“Working together on cyber security strategies”

In het kort

Wat?

Belgian Internet Security Conference

Waar?

The Square, Glass Entrance Kunstberg, 1000 Brussel

Wanneer?
Op donderdag 6 december 2012 vanaf 9.30u

Programma en inschrijven?

Alle informatie vindt u op http://bisc.belnet.be

Waar gaat het over?

Cybercriminaliteit kost onze samenleving en bedrijven behoorlijk wat geld. Rechtstreeks doordat websites en netwerkinfrastructuur offline gehaald worden, maar ook op lange termijn door spionage, sabotage en schade aan uw reputatie. Door de opkomst en innovativiteit van cybercriminelen stelt de gebruiker zich ook steeds meer vragen over privacy.

Daarom is samenwerking cruciaal: privé-bedrijven met overheid, IT professionals met eindgebruikers, nationaal en internationaal. Alleen zo kan een uitgekiende cybersecuritystrategie ontstaan die alle sectoren beter wapent tegen cybercriminelen. En een betere strategie is nodig, want cybercriminelen raken steeds beter georganiseerd.

Waarom zou ik komen?

De Belgian Internet Security Conference biedt u de mogelijkheid om mee het voortouw te nemen bij de ontwikkeling van een nieuwe strategie. U krijgt de nieuwste trends op het gebied te horen en krijgt de kans om ideeën en visies uit te wisselen over cyberbeveiliging met absolute topexperts en beleidsmensen uit tal van sectoren. 

Wat staat er op het programma?

In de voormiddag focussen enkele sprekers zich op de cybersecurityvisie in België en het buitenland. Daarna volgt een debat. In de namiddag tonen experts u de nieuwste trends op vlak van cyberbeveiliging. Het hele programma en het inschrijvingsformulier kan u terugvinden op http://bisc.belnet.be 

Voor wie?

De Belgian Internet Security Conference richt zich op IT decision makers en al wie interesse heeft in strategieën voor een betere cyberbeveiliging en dat uit alle sectoren (federale, regionale of stedelijke overheid, grote en kleine privéondernemingen, onderzoeks- en onderwijssector). Deelname kost 99 euro (inclusief btw). Organisaties aangesloten op het Belnet-netwerk betalen, net als individuele voltijdse studenten, 50 euro (inclusief btw).

Wie organiseert?

De Belgian Internet Security Conference wordt georganiseerd door Belnet, de federale internet service provider die instaat voor het Belgische netwerk voor onderzoek en onderwijs en ook het Belgische internetknooppunt BNIX en het operationele beheer van het federale cyber emergency team CERT.be onder zijn hoede heeft.

Naast CERT.be ondersteunen ook Fedict, Febelfin, Agoria, BELTUG, B-CCENTRE, BIPT, FCCU, FOD Justitie en FOD Economie als partner de Belgian Internet Security Conference.