Op dinsdag 28 juli 2015 verschenen in het Belgisch Staatsblad diverse vacatures voor een vaste benoeming op het niveau B (griffier/secretaris), het niveau C (assistent) en het niveau D (medewerker).  Deze vacatures zijn opengesteld voor de laureaten van een aantal specifieke selecties voor werving georganiseerd door Selor. Ook kunnen laureaten van de bevorderingsselecties die Selor voor de rechterlijke orde heeft georganiseerd zich voor deze vacatures kandidaat stellen.  Binnenkort worden ook vacatures voor jurist bij de verschillende parketten gepubliceerd.

 

Men kan zich kandidaat stellen tot en met vrijdag 28 augustus via een specifiek formulier en vergezeld van de nodige attesten. Na het afsluiten van de kandidaturen, zal voor de verschillende betrekkingen een bijkomende proef georganiseerd worden. De kandidaten zullen hiervoor via e-mail een uitnodiging ontvangen.

 

Meer informatie omtrent de vacatures en de selecties die toegang geven tot deze vacatures, alsook het kandidatuurstellingsformulier, is terug te vinden op ‘Een job bij Justitie – Vacatures’.  

 

Geïnteresseerden voor een functie bij de rechterlijke orde die nog niet geslaagd zijn voor een selectie bij Selor, kunnen steeds een spontane kandidatuur indienen door het specifieke sollicitatieformulier over te maken naar infojob.roj@just.fgov.be.