De FOD Justitie maakt kans op de titel van ‘Employer of the Year 2013’ en dat fijne nieuwtje stemt minister Turtelboom bijzonder trots.

Om de FOD Justitie een duwtje in de rug te geven, kunt u online uw stem uitbrengen. Dat kan nog tot en met 31 maart.

De wedstrijd ’Employer of the Year 2013’ bekroont werkgevers die zowel binnenshuis als bij het brede publiek in de smaak vallen. De winnaar slaagt erin om talentvolle medewerkers aan te trekken en te behouden. De beste werkgever van 2013 is een organisatie die een consequent HR-beleid uitstippelt voor zijn medewerkers, die strategie binnen de organisatie doet leven en erover communiceert naar de buitenwereld.

Onderverdeeld in 3 categorieën (profit, non profit en social profit) beantwoorden de 60 genomineerden elk een vragenlijst over hun HR-beleid. Op basis van die dossiers zal een vakjury op 23 april een gouden, bronzen en zilveren award uitreiken aan de sterkste kandidaten. Met een nominatie in de categorie non profit neemt de FOD Justitie het op tegen 15 andere organisaties.

Bovendien maken alle organisaties ook kans op de publieksprijs: stemmen kan tot en met 31 maart. Let wel, geldig stemmen is enkel mogelijk met een professioneel e-mailadres. Het is bovendien niet toegestaan om te stemmen op uw eigen organisatie. Werkt u bij de FOD Justitie, aarzel dan niet om deze oproep verder te verspreiden bij uw sociale en professionele netwerken.

‘Employer of the Year 2013’ is een grootschalig nationaal onderzoek van Vacature|Références en Acerta met de medewerking van Vlerick Business School. De wedstrijd houdt op basis van een unieke 360-graden scan rekening met het intern HR-beleid en het imago dat organisaties buiten hun muren uitdragen.

Meer informatie

img