Werken bij Justitie? Da's Just.

Justitie pakt uit met een gloednieuwe marketingcampagne. Met deze campagne zetten we de vele nieuwe vacatures die dit najaar gepubliceerd worden in de verf.

Justitie moet sneller, straffer en menselijker. Dat kan enkel met meer medewerkers. Daarom zoeken we 1400 nieuwe collega’s

In de eerste plaats:  juristen en bewakingsassistenten. Maar ook heel veel IT’ers, verpleegkundigen, maatschappelijk assistenten en opvoeders. 

Op Selor vind je nu boeiende vacatures voor ICT’ers en zorgpersoneel. Daar komen later deze maand nog juristen en bewakingsassistenten bij. Daarnaast rekruteren we nog tal van andere profielen. Een gloednieuwe marketingcampagne via sociale media, zoeksites en een minisite ondersteunt de rekruteringsacties. In de hoofdrol: onze medewerkers die vertellen waarom werken voor Justitie ‘just’ is. Want Justitie heeft bijzondere troeven als werkgever. 

Werken voor Justitie is bouwen aan een veilige en rechtvaardige samenleving. Het is een job die altijd boeiend en uitdagend is. Met veel kansen om te groeien. Maar ook met een goede balans tussen werk en privé. Kortom; een job die ‘just’ aanvoelt. ‘Da’s Just’ is dan ook de treffende slagzin van deze campagne. 

Hou zeker de sociale mediakanalen van de FOD Justitie en de website van Selor, het federaal rekruteringsbureau, in de gaten. 

Wie weet vind je zo de job van je dromen.
Want werken voor Justitie: ‘da’s Just!’.